78171

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Tomáš Heřman (e-mailem) --- 10. 9. 2010
Re: pálení medoviny

Nevim jestli modni, spise pochybuju. Pry rozdil mezi cukrem a medem v kvasu
se ve vysledku neprojevi.... Snad je v penezence :-)
T.H.

2010/9/10 PavelN <e-mail/=/nezadan>

> Myslím, že básník chtěl říct, že není dobré se o tomto tématu šířit na
> netu, a jak se kdo s kým dohodne nebo nedohodne, to je jeho věc. Nerad
> bych, aby úřad prošťourával moje (a třeba i vaše) slmlouvy s pálenicí jen
> proto, že mezi včelaři je prý módní doslazovat ovoce.
>

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 47181


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu